2013/05/13

love birds

Large

Aikomus oli kirjoittaa jo eilen, mutta ei ollu inspistä. Tänään on. Ehkä. Ehkä vähän enemmän.

Maanantai, mutta väsyttää jo kauheasti. Koulussa oli mielenkiintoinen päivä. Ja kaksi kertaa sain kadulla neuvoa tietä. Poikaystävä hymyilyttää. Se laitto kivan tekstarin.

Osallistuin aikaisemmin keväällä kirjoittajakurssille. Ensimmäinen tapaaminen ryhmän kanssa oli tänään. Kaksi suomalaista nuorta kirjailijaa kertoi kokemuksistaan ja vaiheistaan kirjailijoiksi. Musta ainakin se oli äärimmäisen mielenkiintoista. Puolessa välissä tilaisuutta sormet rupesi jo syyhyämään niin pahasti tähän koneen äärelle värkkäämään jotain tekstin alkua, itua, nuppua... Mitähän sitä keksisi. Ajatusten villiintyneestä viidakosta täytyisi poimia parhaimmat. Heti, kun koulu loppuu ja kesä alkaa, voin ruveta lukemaan kaikkia pinossa olevia kirjoja ja keskittymään omiin teksteihin. Pitkästä aikaa mulla on tunne, että haluan kirjoittaa. Jotain muutakin kuin vain tänne blogiin. Myös uusi aluevaltaus kuulostaisi lupaavalta. Novelleja nimittäin voisi kokeilla kirjoittaa. Ja niitä tahtoisin myös lukea enemmän.

Eilen 12.5. äitienpäivänä tuli 365 päivää täyteen yhdessäeloa poikaystävän kanssa. Voiko vuosi mennä näin nopeasti?

2 kommenttia:

  1. Ihanan erilainen ja tunnelmallinen blogi sulla :) mahtavaa et aiot lisätä kirjoitushommia, voin sanoa että oot tosi hyvä siinä Janna! Tosi miellyttävää lukea tälläistä tekstiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! Ihana saada kannustavaa palautetta :) Ja kirjottamisen halu musta ei varmaan poistu koskaan :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!