2012/12/11

MUSE 10.12.12

Puolen vuoden odotus palkittiin eilen. Muse saapui Suomeen. Vaikka olinkin viime kesänä torstaina 14.6. jo ennen kello yhdeksää valmiina tarkotuksenani saada hankittua lippu hyvälle paikalle, parhaimmat menivät samantien kuin sormia napsauttamalla. Ei ollut muuta kuin tyytyminen yläkatsomon ylimmälle penkkiriville, mutta sentään penkkipaikalle 1.

Pahoitteluni kuvien ja videon laadusta. Ne on otettu tavallisella kännykkäkameralla, jossa on tasan 5 megapikseliä, joten kuvausjälki on sen mukaista. Mutta eipä tuon pitäisi haitata. Enhän mä sinne keikalle kuvaamaan mennyt, vaan nauttimaan hyvästä musiikista ja aivan mielettömästä valoshow'sta.

Täytyy kyllä mainita, että Musen lämppäri oli huono, mikä ikinä olikaan :D Joten eipä siinä muuta voinut kuin totisesti odotella illan pääesiintyjää. Ja se esitys, minkä Muse pisti pystyyn, oli kyllä semmoinen taas kerran, että oksat pois. Musiikillisesti lähestulkoon tyylipuhdas suoritus – taattua Musea. Tosi monta kappaletta esitettiin uudelta albumilta The 2nd Law:lta (kuten Supremacy, Madness, Liquid State, Panic Station, The 2nd Law: Unsustainable ja Isolated System). Muilta albumeilta soitettiin näitä aika varmoja nakkeja, kuten Uprising, Resistance, Undisclosed Desires, Man With a Harmonica, Knights Of Cydonia, Starlight, Hysteria, Time Is Running Out, Stockholm Syndrome, Supermassive Black Hole... Ja iloisena yllätyksenä kuultiin ihan ensimmäiseltä albumilta, rakkaalta Showbizilta Sunburn. Sitä yleisön yllätyksen ja  riemun määrää..! Mainitsemani kappaleet eivät ole missään kronologisessa järjestyksessä, vaan juuri siinä järjestyksessä, missä ne päähän muistuivat (eli joitain saattaa myös puuttua).

Ja ne valot... Että mä voin rakastaa niitä valoja. Se oli niin kaunista! Erityisesti Madnessin aikana pääsi nauttimaan komeista valotehosteista, kun punaiset, siniset ja vihreät lasersäteet halkoivat areenaa laidasta laitaan. Ei voinut kuin suu ammollaan tuijottaa ja ihailla. Kokonaisuudessaan Musen keikka oli tosi hieno ja semmonen asia, joka jokaisen tulisi kokea edes kerran elämässään. Eilisestä lähtien mä kuulun näihin onnekkaisiin. Ehkäpä tuun tuplasti onnekkaaksi, kun Muse esiintyy ens kesänä Olympiastadionilla 27. heinäkuuta...

xoxo Janna

video

1 kommentti:

  1. Tuo Muse olisi kyllä ollut ihan mieletön nähdä ja kokea!! (:

    Mulla ois mun blogissa sulle haaste, joten meneppäs kurkkaamaan :)


    Ja ihanaa joulua sulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!