2012/06/01

promises forever youngTää on ihan hullua, että huomenna peruskoulu loppuu ja että tänään oli viimeinen varsinainen koulupäivä. Huomisen jälkeen mulla ei oo Veikkolan koulussa enää mitään. Mitään muuta ku muistoja. Iloisia, hauskoja, unohtumattomia, tuskaisia, itkuisia, ikimuistettavia muistoja. Ajattelin mennä sinne vielä joku kerta käymään. Moikkaamaan opettajia ja muistelemaan niitä aikoja, jolloin siellä vielä olin.

Eilen oli ysien juhla-ateria, joka meni ihan mukavasti. Napsin kaverin kameralla muutamia kuvia ja ruokakin oli ihan hyvää. Tänään taas oli ysit vs. opet -pesismatsi ja me voitettiin se mennen tullen :D En ite pelannu, mutta silti ysit voitti ;) Muuten nää vikat päivät ollaan vaan hengattu kässänluokassa, jossa aika moni on ollu tekemässä niiden keskeneräisiä töitä. Mäki sain keskiviikkona viimein lyhennettyä sen mun mekon! :D Nyt pystyn jopa kävelemään se päällä ilman että kompastun siihen.

Toi Alicia Keysin kappale "If I Ain't Got You" aiheuttaa mussa jostain syystä suuria ja sekalaisia tunteita. Huomenna tuun itkemään niin paljon kevätjuhlassa, ku ysien musiikinvalinnaisen tyypit esittää tän siel ja kaiken lisäks mun kulta soittaa siinä.. :') Sitä kyyneleiden määrää... Mut ennen ku alotan itkemisen nyt, kuuntelen sen vielä kerran ja yritän säästää itkeskelyt huomiseen juhlaan :)

xoxo Janna

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!