2012/02/17

freedom begins with fffffff

Tumblr_lz8vfq4jth1r4n8mto1_500_large

Hei!
Oijoi, melkein kaikki tavarat pakattu matkalaukkuihin ja pian loputkin hommat hoidettu. Herätys on huomen aamulla viideltä.. Ja jäi ne matikan ja äikän läksyt sitte tonne loman iloksi.. Tänään olin sitten viimeisen päivän niiden sulosten kakkosluokkalaisten kanssa. Surettaa se tosiasia, etten voi uusia sitä kokemusta. Se oli tosi antoisaa, koska joka päivä näki pienen kehityksen niissä lapsissa, kun jokainen oppi jotain uutta :) No, mutta onneks pääsen kattomaan niitä millon haluan ja vois vaikka lähettää niille kortin Lanzarotelta :)

Eilen kävin shoppailemassa ystäväni kanssa ja sain ostettua kolmet(!) uudet bikinit :D Ihan hyvä saldo, kun niistä oli pulaa. Väreinä löytyy pinkkiä, neonsinistä ja mustaa. Suunnitelmissa olisi palvoa aurinkoa sen verran paljon, että tulis oikeen kunnon rusketus. Saa nyt nähdä, kuinka tuo onnistuu, ku mä en rusketu kunnolla; palan vaan ja saan aurinkoihottumaa. Mutta yritys on kova ;)

6298539555_23065ff10c_z_large

Sitten vielä päivän vinkki: aikanne kuluksi, jos vaikka ootte kipeinä, niin kattokaa muumeja. Siinä on semmonen piristysruiske, ettei oo tosikaan (vaikka mun entinen poikaystävä väittää ihan toisin..)! Ja sit kupponen lämmintä kaakaota siihen kylkiäiseks, ni kyllä on hyvä ;)

Nauttikaahan hiihtolomasta (ne, joilla se nyt alkoi) ja kattokaa niitä muumeja! :D

xoxo Janna

Ps. Saa nähdä onnistuuko postailu tuolla matkalla ollessa. Jos onnistuu, niin hienoa! Ja jos taas ei, niin kaikille heit ja moit tältä erää :) Reilun kahden viikon päästä taas uusia postauksia.


Hi!
I have packed almost everything in my luggage and all of the things I had to do I have done. Expect some homework which I have to do when I'm in Lanzarote. The flight goes tomorrow and then I'll be laying in the sun and I'm going to get a nice tan. If possible :) It should be.

My Work Practice Week ended today and it was so nice. Wish could go back there :)

And people, if you're just bored or sick, watch Moomins. They're so amazing and cheerful that they lift up your mood instantly :D

And thanks for all of my blogs new visitors! You're special to me <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!