2011/10/11

set fire to the rain

Hei te ihanaiset lukijani :)

Oli taas aika vähän muuttaa blogin ulkonäköä ja se muuttuikin aika radikaalisti. Päätin, että tällä hetkellä kokonaan valkoinen tausta on paras ja mielikseni sehän toimii tosi hyvin. Nyt olen tosi tyytyväinen tän blogin ulkonäköön :)

Pahin koeviikko ennen syyslomia ja TET-harjoitteluviikkoa on osaltani onneksi ohi. Voin huokaista helpotuksesta ja olla ylpeä itsestäni, koska kokeet menivät taas kerran hyvin. Seuraavan puolentoista viikon loma on todellakin ansaittu. Eri asia on, kuinka jaksan koko marraskuun, koska silloin ei ole muuta vapaata kuin viikonloput. Mutta eiköhän siitäkin selvitä ;)

Toivottavasti kaikilla teillä on ollut hieno ja antoisa syksy tähän asti ja älkääkä antako pimenevien iltojen ja kylmien ilmojen pilata iloista mielialaa, joka on viime kesän aikana kerätty. Hymyilkää kaikille pienillekin asioille, menkää heti ulos, kun aurinko paistaa ja nauttikaa ruskasta. Ja mikä parempaa syksyssä on, kun saa käyttää paksuja huiveja, villasukkia ja juoda litroittain lämmintä kaakaota :)

Nauttikaa, ja kommentoikaa blogin uutta ilmettä!


Hello my little darlings :)

I again decided that it was the time I had to change the look of my blog. What do you think? Please comment <3

Thankfully the busiest exam weeks are over for now and I'm able to take some time for myself and enjoy the beautifulness of the autumn. That's why I now tell you to go out every time the sun is shining and to smile for every little thing. Do not get depressed for the nights that are getting darker and the weathers that are getting colder: be happy about them. Wear big scarfs, warm socks and drink litres and litres of hot chocolate :) Autumn is to joy about it!

Tumblr_kvylh6v2nh1qanmp9o1_500_large

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!