2011/08/30

thought that tattoos hurt you still want to get them

Tumblr_lqqusxbqky1qifjido1_500_large

Wow... --^

Tumblr_lqqnkoipmu1qkflzuo1_400_large

Tumblr_lqa0tdbg031qbwf39o1_500_large

Tumblr_lqg4rxmfhs1qcmy8fo1_400_large

Tumblr_lnevu0sgx31qlxs9lo1_500_large

Tumblr_lqo23mhar71qfa5yso1_500_large

Tumblr_lqlgdtiial1qe0hneo1_500_large

X_9fbeb25d_large

Tumblr_lqpojzynag1qdcct2o1_500_large

Tumblr_lqa2mmx4rx1qaukayo1_500_large

Tumblr_lqqfmaygm91r2ucyfo1_400_large

Hei!!
Tässä sitä taas postaillaan, kun ei parempaakaan tekemistä keksi: kouluasiat on hoidettu, kotiin tultu ja syöty. Siinä tärkeimmät ;) Ikäväkseni olen saanut nuhan, joka on alkanut tuskaisella kurkkukivulla ja jatkuu pian aivastelulla ja niistämisellä :(

Viime aikoina päässä on pyöriny kynnet ja kynsilakat ja siispä nappasin Weheartit:sta muutamia ihania kuvia kyseisestä aiheesta. Omat kynteni olen lakannut valkoisella (Mavala 49 White), joihin sitten ilokseni tuli ilmakuplia ;) Sunnuntaina taiteilin vasemman käden peukaloon Iso-Britannian lipun. Eli siis coctail-tikku lakkapurkkiin ja siitä sitten vähän niin kuin maalaamaan. Ihan ok kuva ensimmäiseksi kynnelle tekemäkseni piirrokseksi :) Punaisena käytin Mavala 53 London:ia (tottakai!) ja sinisenä Depend-nimistä lakkaa. Lakkasin myös kyseisillä väreillä oikean pikkurillin siniseksi ja nimettömän punaseksi.

Ja jotekin aina ajaudun We<3It:n sivuilla katsomaan kuvia tatuoinneista. Olen jo useampia vuosia halunnut tatuoinnin ja saatan ehkä jossain vaiheessa sellaisen ottaakin. Uskollisena Muse-fanina olen ajatellut oikean korvani taakse tällaista:

Auch..!

Tatuoinnissa olisi kumminkin vain yksi 'varjo' n. korkeintaan 3 senttisenä. En haluaisi tatuointia liian näkyvään paikkaan ja myöskin sellaiseen, johon se on helppo piilottaa. Ja kun se olisi suht oudossa paikassa, ihmiset aina hämmästelisivät, että "Onks toi tatuointi. Enpäs ookkaan huomannu!!" Mitä pidätte?


Hello!!
I believe I'm coming down to something... Something like cold. Wasn't on my wish list >:( But what can you possibly do..? Nothing. Just stand it.

Last weekend I painted UK's flag onto my left hand's thumb. It's kinda nice, considering that it was my very first nail art. I have also painted my nails in white, blue and London-red ;)

And somehow always when I'm looking photos at weheartit.com I find myself looking pics of tattoos. One day I think I'm going to take one. As a Muse fan I think it's quite obvious that I'm going to take tattoo that has something to do with them. So, I've had in my mind a picture of Absolution's 'shadow figure' tattooed behind my right ear. That would be easy place to hide it and people would be confused :D What do you think?

pics WeHeartIt and Google Images: Absolution tattoo


Linkin Park, Numb

Muse, Blackout

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!