2011/07/19

burst of light that blinded every angel

Hei taas!
Viimeinkin tätä biisiä soitetaan radiossa ja The Voicen kanavalla telkkarissa! Tämä on taas jälleen yksi mun tämän hetkisistä lempparibiiseistä. Olen siis Linkin Park -fani ikuisesti, jos tällaista kamaa pukkaa jokaisella levyllä ;) Toivottavasti tykkäätte!Linkin Park Iridescent

When you were standing in wake of devastation
When you were waiting on the edge of the unknown
With the cataclysm raining down
Your insides crying, "Save me now"
You were there, impossibly alone.

Do you feel cold and lost in desperation?
You build up hope, but failures all you've known.
Remember all the sadness and frustration
And let it go.
Let it go.

And in a burst of light that blinded every angel
As if the sky had blown the heavens into stars
You felt the gravity of tempered grace
Falling into empty space
With no one there to catch you in their arms.

Do you feel cold and lost in desperation?
You build up hope, but failures all you've known.
Remember all the sadness and frustration
And let it go.
Let it go.

(Instrumental Break)

Do you feel cold and lost in desperation?
You build up hope, but failures all you've known
Remember all the sadness and frustration
And let it go.
Let it go.

Let it go.
Let it go.
Let it go.
Let it go.

Do you feel cold and lost in desperation?
You build up hope, but failures all you've known
Remember all the sadness and frustration
And let it go.
Let it go.Luin eilen loppuun kirjan Langennut enkeli, jonka sain lahjaksi hyvältä ystävältäni (toiveesta...). Aloitin lukemisen maanantaina n. kuudelta illalla ja päätin sen tiistaina n. puoli viideltä, eli kirjan (299 sivua) lukemiseen meni vain 22,5 tuntia! Tässä takateksti:


Romanssinpoikaset, illat hämyisessä pelihallissa ja yön selkän kiitävät moottoripyörät eivät olleet kuuluneet Nora Greyn elämään. Kunnes hänen biologian opiskeluparikseen ilmestyy kuin tyhjästä Patch-niminen salaperäinen muukalainen. Tumman ja synkeänkomean Patchin tutkimaton hymy ja ihmeelliset silmät kiehtovat Noraa kuin yölamppu perhosta. Kuka Patch oikein on ja mistä hän on tullut? Ja kuinka hän on saanut hiilenmustat arvet selkäänsä? Poika tuntuu olevan kaikkialla missä Norakin, lukevan tämän ajatuksia ja tietävän hänestä jopa ystäviä enemmän. Rakastuminen ei ole koskaan ollut näin enkelimäisen ihanaa - ja äkkiä myös tappavan vaarallista.

"Osa minusta halusi juosta hänen luotaan kirkuen: Tulipalo!
Huimapäisempi puoli tunsi houkutusta katsoa,
kuinka lähelle pääsisin leimahtamatta liekkeihin."

Patchin ilmaantumiseen kytkeytyy sarja selittämättömiä ja pelottavia tapahtumia, jotka saavat Noran epäluuloiseksi. Voiko Patchiin turvautua vai pitäisikö juuri häntä varoa? Noran etsiessä vastauksia hän törmää totuuteen, joka on kaikkea muuta kuin yksiselitteinen. Hän huomaa olevansa osa kostonhimosta, uhrimurhista, lankeemuksista ja kielletystä rakkaudesta koostuvaa vyyhteä. Käynnissä on ikiaikainen taistelu, joka käydään kuolemattomien ja langenneiden sielujen kesken...


Langennut enkeli, Becca Fitzpatrick, WSOY
Suomentanut: Pirjo Ruti Englanninkielinen alkuteos: Hush Hush

Jo ensimmäisen kerran, kun näin Demissä mainoksen tästä kirjasta, ajattelin, että tuo täytyy lukea. Jo pelkästään kannen kuva ja kirjakaupassa lukemani takateksti saivat minut vakuuttumaan kirjan hyvyydestä. En nimittäin Twilightien jälkeen ole lukenut muita lähes yhtä hyviä kirjoja kuin Väristys - sarjan kaksi ensimmäistä osaa (Väristys ja Häivähdys; kolmasosa Ikuisuus tulee Suomeen lokakuussa). Sekä nyt tämän uuden kirjalöytöni nimi Langennut enkeli sai sukat pyörimään jaloissani. Tietysti vertasin kirjaa heti kättelyssä Twilightiin, sillä lukioikäinen tyttö tapaa mystisen pojan biologian luokassa! Kumminkin tässä on kyse aivan erilaisesta tarinasta. Luin jostain, että tämä on kauhuromanttinen kirja. En ole mielestäni ennen lukenut sen tyyppistä kirjaa, mutta taidan pitää sellaisista. Kauhuksi tarkoitetuissa kohdissa oikeasti rupesin pelkäämään ja romattisissa kohdissa en voinut lopettaa lukemista, koska minun oli pakko tietää kohtauksen lopputulos. Voin myös todistaa, että tämä kirja oli aivan mahtava, sillä kaikki ne hurmos-, kiihtymys-, pelko- ja mielihyvätilat, jotka koin kirjaa lukiessa, kertovat, onko kirja asteikollani ykkösessä vai kympissä. Ja tämä oli ehdottomasti ysissä! Kannatan siis kaikkia lukemaan Langenneen enkelin, enkä malta odottaa, että pääsen lukemaan kirjan toisen ja kolmannen osan. Saan siis jatkoa tälle enkelimäisen ihanalla alulle.

Ef:n Kielimatkalle Lontooseen menemme ystäväni kanssa luultavasti vasta kesällä 2013 rahoitus- ja luvansaamissyistä. Mutta olen sillä kannalla, että matkasta tulee ikimuistoinen, vaikka sitä jouduttiinkin lykkäämään vuodella.


Hi!
Finally they are playing Iridescent from Linkin Park in radio. Just looove that song and I promise I'll be Linkin Park's fan forever.

I just read Becca Fitzpatrick's Hush Hush and really liked that book which is about a 16-year-old high school girl Nora Grey who meets dark and mysterious boy, Patch. After many struggles Nora gets friends with Patch, but communication between the two of them is hard because Nora fights against her will and Patch won't leave her alone. Finally Nora finds out what Patch really is and she has to face death... Thank goodness that there is sequel for Hush Hush named Crescendo and in October will be realesed the third part of the Hush Hush Saga, called Silence. I can not wait!

And about that Language Trip to London, I will be doing it in Summer 2013 instead 2012, because my friend has money and permission problems. Though that it had to be moved two years away, I sure that i'll be as fantastic and perfect trip as if I'd done it already next Summer. LOVE YOU ALL! REMEMBER TO ENJOY the SUMMER!

xoxo Janna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!