2011/06/27

i'm addicted to a life of material


Photo #1 from model.ctv.ca


Photo #2 from weddinginspirasi.com


Photo #3 from fashionnotes.com


Hei!
Satuin tänään telkkarista näkemään Canada's Next Top Model jakson 7 suht alusta ja kääntäessäni kanavalle mallit olivat pukeutuneet vessapaperiin ja heidän tuli kävellä esteitä täynnä olevan catwalkin läpi rikkomatta "asujaan". No, toiset onnistuivat kävelyssään paremmin kuin toiset. Kun tytöt olivat suorittaneet tämän tehtävän, heille selvisi, ettei se ollut varsinainen tehtävä. Oikeassa tehtävässä heidän tuli kävellä catwalkilla edelleenkin vessapaperista tehdyissä puvuissa rikkomatta niitä, mutta puvut olivatkin aivan toisenlaisia! Ne olivat aivan oikeiden iltapukujen näköisiä ja hirmukauniita. Tyttöjä käskettiin olemaan koskematta pukuihin, sillä ne olivat museokamaa. Tottakai puvuista repeili pieniä ja vähän suurempiakin palasia, mutta ne säilyivät silti aika hyvinä..

Ihastuin neljästä puvusta kahteen, mutta toisesta en löytänyt netistä kuvaa. Ehdoton lempparini on #1 Kuvassa ensimmäisen tytön päällä oleva mekko. Siinä on ihana yläosa, koristeita ja tuuhea helma sekä laahus, ja värit ovat hurmaavat! Vielä pari vuotta takaperin en voinut sietää vaaleanpunaista tai pinkkiä päälläni, mutta nyt pääni on ruvennut kääntymään päinvastaiseen suuntaan. Vaatekaapistani ja asusteistani nykyään aika monet ovat vaaleanpunaisia. Siksi ihastuin tuohon pukuun ikihyviksi. Saisikohan sellaisen joskus teetettyä? Mutta ei vessapaperista..!

Löysin nettiä selaillessani myös tämän upean puvun ( Kuva #2), joka on kylläkin hääpuku, mutta silti aivan syötävän ihana! A-linjainen prinsessatyylinen tummanvalkoinen mekko, jossa on koristeellinen ja takaa melkein avonainen yläosa ja punoskiinnitys sekä suuri tyttömäinen rusetti. Siis aivan jotain huumaavan ihanaa.

Sitten satuin vielä huomaamaan Kuvan #3, jossa naisen päällä oleva vaalea löysä paita ja korkeavyötäröiset farkkukankaasta tehdyt housut miellyttivät silmiäni liikaa. Nyt sitten seuraavalla ostoskeikalla täytyy hankkia tuollaiset vaatteet. Huoh... :)

Kommentoikaa ja kertokaa, mitä piditte!


Hi!
Today I saw on TV Canada's Next Top Model program 7 and totally fell in love with those dresses made from bathroom tissues! Especially that first dress on the Photo #1 which is on the line's first girl. Wish one day I could have a dress like that. But not made from bathroom tissue..!

Later I found from the Internet Photo #2 and Photo #3. I also fell in love with that a-line princess style non-white wedding dress which has beautifully decorated top and quite open back and big girly bowtie. Can't think about anything more lovely than that dress!

Next time when I go to shopping I must buy those same looking clothes as the women has in the Photo #3. I just loove them too.. :)

Please leave a comment and tell me what you think!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!